Cum sa iti alegi casa de marcat
Noutăți

Cum sa iti alegi casa de marcat

Cum sa iti alegi casa de marcat

Un lucru fara de care orice companie care isi administreaza banii nu poate exista este casa de marcat. Acest aparat a fost si continua sa fie o necesitate pentru orice magazin. Foarte multe variante de case de marcat au fost expuse comerciantilor, insa nu toate se potrivesc oricui si se pot crea confuzii.

Daca te intrebi cum poti alege o casa de marcat ce sa se potriveasca afacerii tale, care sa fie simpla si usor de folosit, iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare:

1. Care sunt telurile afacerii tale?

Inainte de a alege o casa de marcat pentru afacerea ta, va trebui sa privesti obiectiv spre compania ta. Revino asupra planului de afaceri si verifica-ti telurile propuse. Casa de marcat trebuie sa se plieze pe activitatea si telurile propuse, insa este important de retinut care sunt urmatoarele tale miscari.

Daca in acest punct ai un stoc mic si un flux limitat de vanzari va fi posibil ca in viitor sa ai parte de o crestere si astfel vei avea nevoie de un sistem operational mai complex. Incearca sa gandesti pe termen lung spre nevoile tale si observa ce ti se potriveste mai bine pentru a evita schimbarea casei de marcat la nesfarsit.

2. Evalueaza-ti inventarul

Monitorizarea inventarului depinde de la caz la caz. De exemplu, daca detii un inventar mic, nu va fi nevoie de monitorizare permanenta, iar o casa de marcat traditionala isi va face treaba. Pe de alta parte, daca ai un inventar mare, vei avea nevoie de o tehnologie inovativa pentru a-ti sustine monitorizarea zilnica, cu optiunea de a avea diferite metode de incasare si diferite coduri pentru produse.

Bineinteles, un inventar mare si o varietate de produse necesita alta solutie fata de o afacere care are o linie restransa de produse si servicii.

3. Gandeste-te la metodele de incasare

Monitorizarea clientilor tai pe o scurta perioada de timp iti ofera posibiltatea de a invata mai multe despre comportamentul lor tranzactional. In functie de acesta, poti determina o majoritate si vei putea alege o casa de marcat in acord cu nevoile si metodele lor de plata: cash, in timpul livrarii sau plata cu mai multe carduri. Va trebui sa fii pregatit cu toate optiunile si sa oferi solutii pe loc.

4. User-friendly

Una dintre cele mai importante lucruri pentru o casa de marcat este sa fie usor de folosit si sa isi faca treaba. Exista o multime de varietati de case de marcat, asa ca poti alege mereu in favoarea ta. In timp ce casele de marcat traditionale pot crea confuzii, cele moderne devin din ce in ce mai usor de folosit. Aceste lucruri iti pot scuti timp si bani.

5. Sustenabilitate pe termen lung

Durata de viata a fiecarui produs pe care il cumparam este foarte importanta, mai ales in cazul caselor de marcat.

Stim cu totii ca poate deveni foarte neplacut sa te pricopsesti cu o casa de marcat care nu mai functioneaza… Este important sa verifici cine este in spatele brand-ului, ce fel de garantii ofera si cat de sustenabile sunt masinariile lor.

Daisy Tech este aliatul tau in atingerea rezultatelor dorite si in optimizarea procesului de vanzari.  De aceea noi suntem aici sa te ajutam in a alege ceea ce este potrivit pentru tine si de asemenea sa iti oferim cele mai bune case de marcat de pe piata.

Ai nevoie de ajutor in alegerea tehnologiei ideale pentru compania ta? Contacteaza-ne echipa locala la nr de tel. 0731.554.555

Sau lasa-ne un mesaj la adresa office@zeusservice.ro

De asemenea, poti tine legatura cu noi si pe Facebook.

Articole asemanatoare