Care sunt cele mai importante caracteristici ale caselor de marcat?
Noutăți

Care sunt cele mai importante caracteristici ale caselor de marcat?

Care sunt cele mai importante caracteristici ale caselor de marcat?

Cand usile se inchid si luminile raman aprinse, casa de marcat devine cel mai sigur confident in legatura cu incasarile facute de ziua respectiva. Aceasta te ajuta sa tii evidenta clientilor si banilor incasati pe parcursul unei zile de lucru.

Existand foarte multe tipuri de case de marcat, caracteristicile lor difera, insa lucrul pe care il au in comun este performanta. Pentru a-ti face o idee mai clara despre casele de marcat si care sunt cele mai importante caracteristici de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi una, am creat o lista speciala pentru tine:

Cum este construita:

 • Unitar: casa de marcat are o carcasa unica ce include componentele aparatului.
 • Modular: casa de marcat poate fi conectata la mai multe dispozitive, astfel ca asigura integritatea si continuitatea legaturii cu modulul fiscal si alte periferice controlate de acesta.

Cum se poate alimenta:

 • Stationar: se alimenteaza la reteaua de curent;
 • Portabil: se alimenteaza de la baterii.

Cele mai importante caracteristici functionale:

 • Contine un modul fiscal propriu cu un set minim de functii accesibile
 • Memorie fiscala
 • Dispozitiv de afisaj client
 • Dispozitiv de imprimare a bonurilor fiscale
 • Afisaj operator
 • Tastatura pentru accesarea functiiilor aparatului
 • Sistem de stabilire a regimului de lucru
 • Asigura securitatea procesului de culegere de date
 • Asigura continuitatea memoriei RAM si a ceasului in timp real – ajuta la reluarea unei actiuni intrerupte si finalizarea corecta a acesteia

Indiferent de ce casa de marcat alegi, acestea sunt caracteristicile de baza de care trebuie sa tii cont. Inainte de a o cumpara, verifica ce fel de garantie ti se ofera si de ce fel de asistenta vei beneficia. De asemenea, recomandam sa te interesezi ce fel de casa de marcat necesita afacerea ta. Pentru a-ti face o idee mai clara, poti citi mai multe despre cum sa iti alegi casa de marcat aici. Odata ce ai achizitionat-o, aprovizioneaza-te cu lucrurile complementare precum role de hartie sau cerneala.

De unde sa cumperi:

Indiferent de unde alegi sa iti achizitionezi o casa de marcat, fii sigur ca este avizata in conformitate cu noua legislatie intrata in vigoare cu avizul 42 din 24.08.2018.

Daisy Tech produce cele mai performante case de marcat, avand traditie in proiectarea de produse inovatoare si hi-tech, inclusiv pentru caracteristicile cerute de client si de legislatia locala. Cele 4 modele disponibile sunt foarte versatile, usor de folosit si iti oferim asistenta pe tot procesul: de la a face alegerea corecta pentru afacerea ta, in procesul de fiscalizare, dar si pe toata durata de viata a produsului.

Daisy Tech este aliatul tau in atingerea rezultatelor dorite si in optimizarea procesului de vanzari. De aceea noi suntem aici sa te ajutam in a alege ceea ce este potrivit pentru tine si de asemenea sa iti oferim cele mai bune case de marcat de pe piata.

Ai nevoie de ajutor in alegerea tehnologiei ideale pentru compania ta? Contacteaza-ne echipa locala la nr de tel. 0731.554.555

Sau lasa-ne un mesaj la adresa office@zeusservice.ro

De asemenea, poti tine legatura cu noi si pe Facebook.

Articole asemanatoare