Promoția de Mărțișor scade prețurile pentru modelele Compact S și Compact M
Noutăți

Promoția de Mărțișor scade prețurile pentru modelele Compact S și Compact M

În perioada 11 februarie – 11 martie, în cadrul Promoției de Mărțișor, două dintre modelele cele mai căutate de case de marcat Daisy Tech sunt disponibile la prețuri speciale. Avem o reducere semnificativă de preț pentru două dintre cele mai căutate modele Daisy Tech. Este vorba despre Compact S, care costă acum 730 lei cu TVA inclus, și Compact M care se poate achiziționa la prețul de 760 lei cu TVA.

Mărțișorul și Ziua Femeii sunt tot evenimente marcate prin numeroase târguri de sezon, iar vânzătorii de flori sau obiecte artizanale trebuie să fie dotați cu case de marcat cu jurnal electronic pentru a putea comercializa produsele în mod legal.

Este bine ca alegerea casei de marcat să se facă în funcție de specificul activității comerciantului. Astfel, pentru vânzarea de Mărțișoare este ideal un model de casă de marcat de mici dimensiuni, cu tastatură ergonomică și display generos, pentru a fi cât mai ușor de folosit. De asemenea, rezistența acumulatorului este importantă, pentru că nu întotdeauna târgurile în aer liber asigură conectarea la o sursă de curent electric pentru toți participanții.

Modelele Compact S și Compact M înglobează tehnologie de ultimă oră, au acumulator încorporat, dar permit și alimentarea de la o baterie externă, ceea ce înseamnă un avantaj major pentru comerțul ambulant. Totodată, designul inovativ și elementele de conectivitate asigură confortul utilizării.

Pentru că după achiziția noii case de marcat urmează fiscalizarea acesteia la ANAF, toți comercianții trebuie să se doteze din timp cu modelul potrivit de dispozitiv fiscal pentru ca acesta să fie deja funcțional pe durata târgurilor de sezon.

Este bine de știut că un comerciant nu poate folosi pentru comerțul stradal ocazional, aceeași casă de marcat pe care o utilizează la punctul de lucru. Conform normelor de aplicare a  OUG 28/1999, se interzice utilizarea în alte scopuri decât cele declarate  dispozitivelor fiscale autorizate pentru comerțul ambulant.

Articole asemanatoare