Compact S, cel mai mic dispozitiv fiscal din lume
Apariții media

Compact S, cel mai mic dispozitiv fiscal din lume

Schimbarea obligatorie a caselor de marcat vechi cu cele cu jurnal electronic, atât pentru contribuabilii mari și medii, cât și pentru cei mici, a făcut ca toate companiile să caute cea mai bună variantă când vine vorba de raportul preț-calitate.

„Majoritatea clienților doresc o casă de marcat de mici dimensiuni, cu baterie încorporată, deci portabilă, cu dotări tehnice de top și un preț competitiv. Soluția noastră este Compact S, produsă de Daisy Tech. Este cel mai mic dispozitiv fiscal din lume și costă doar 790 lei, cu TVA inclusă, iar în luna decembrie fiecare cumpărător primește un set cadou ce conține cablu universal 4 în 1, adaptor USB și baterie externă. Prețul accesoriilor cumpărate separat poate ajunge și la 180 lei, însă noi le oferim gratuit pentru a oferi o experiență cât mai plăcută clienților noștri”, spune Florin Băjan, director general Zeus Service, distribuitor unic Daisy Tech.

Chiar dacă are dimensiunea unui telefon inteligent și cântărește doar 300 gr, Compact S este dotată cu toate elementele de conectivitate de ultimă oră: wi-fi, GPRS, bluetooth, ceea ce ușurează mult activitatea companiilor. Este compatibilă cu orice încărcător pentru Android sau iOS  și  permite conectarea cu serverele ANAF, atunci când acestea vor fi funcționale.

Bateria încorporată oferă portabilitate, transformând Compact S în alegerea ideală pentru activitățile volante, cum ar fi târgurile și piețele, serviciile de curierat sau de transport de persoane. Iar prin folosirea bateriei externe incluse în setul cadou, autonomia casei de marcat crește semnificativ.

Principala diferență dintre casele de marcat cu jurnal rolă și cele cu jurnal electronic constă în modalitatea în care informațiile fiscale se transmit la ANAF. Toți utilizatorii Compact S pot descărca din Google Play aplicația Daisy xml, care-i va ajuta să obțină din casa de marcat fisierele .xml. Apoi, vor putea cu usurință extrage fișierul pdf inteligent care, după semnarea cu certificatul digital calificat, va fi trimis la ANAF prin formularul A 4200.

Modelul Compact S este unul dintre cele mai cerute pe piața românească, iar producătorul Daisy Tech a suplimentat în ultimele luni producția pentru ca toate comenzile să poată fi livrate la timp.

„Suntem pe deplin pregătiți, avem 3 fabrici în Bulgaria unde asamblăm casele de marcat, am prevăzut producția unui număr suficient de produse astfel încât să putem acoperi cererea de case de marcat, împreună cu distribuitorul nostru local”,  spune Lyubomir Gerasimov, director general Daisy Tech.

Noile case de marcat cu jurnal electronic sunt obligatorii de la începutul lunii noiembrie, iar amenzile pentru companiile care nu înlocuiesc vechile dispozitive cu cele prevăzute de lege sunt între 8.000-10.000 lei.

Articole asemanatoare