Leapsa cu casele de marcat
Apariții media

Cum cresc casele de marcat cu jurnal electronic eficiența activității economice

Finalul de an nu vine doar cu bilanturi contabile, ci si cu obligatia ca toate companiile care comercializeaza bunuri sau servicii cu amanuntul catre populatie sa fie dotate cu case de marcat cu jurnal electronic. Dincolo de cerinta legii, acestea pot duce, pe termen mediu si lung, la scaderea unor costuri pentru companii si chiar economii de timp si de spatiu.

Noile case de marcat fiscale înglobeaza tehnologie si functionalitati de top, iar interfata prietenoasa asigura o utilizare eficienta.

„Casele de marcat Daisy Tech sunt foarte usor de folosit. Cele 4 modele de pe piata din Romania au design inovativ, tastatura ergonomica si sunt dotate cu acumulator incorporat, wi-fi, bluetooth, gprs. Astfel, ele pot sa transmita informatii direct catre ANAF, în momentul in care serverele vor fi functionale” spune Florin Bajan, director general Zeus Service, distribuitor unic Daisy Tech în România.

Una dintre cele mai importante conditii pentru a putea profita de toate benefiicile aduse de noile case de marcat cu jurnal electronic, este alegerea modelului potrivit, în functie de specificul activitatii.

Daca aveti nevoie de o casa de marcat portabila, de mici dimensiuni, însa cu functionalitati de ultima generatie, Daisy Compact S este alegerea ideala. Este cel mai mic dispozitiv fiscal din lume, fiind preferat de firmele de curierat, transport de persoane sau de cei care participa frecvent la targuri si piete volante deoarece se poate încarca folosind alimentatorull telefonului mobil.

”In luna decembrie, pentru fiecare casa de marcat Daisy Compact S cumparata la pretul de 790 lei TVA inclus, oferim gratuit un set de accesorii format din cablu multifunctional 4 în 1, adaptor USB si baterie externa de 5000 mAH” spune Florin Bajan, director general Zeus Service, distribuitor unic Daisy Tech în Romania.

Companiile care sunt în cautarea unui dispozitiv fiscal elegant, pot alege Perfect M. Finisajul lucios, disponibil pe alb sau negru, adauga un plus de stil si eleganta, fara a pierde nimic din dotarile tehnice ale caselor de marcat de a treia generatie.

Comercializarea de bunuri alimentare presupune nevoi diferite. Pentru a fi utila, casa de marcat trebuie sa aiba tastatura ergonomica si rezistenta, dar sa permita si conectarea la sertar de bani, cântar electronic si cititor de coduri de bare. Din acest punct de vedere, modelul Compact M este o alegere inspirata.

Casele de marcat cu jurnal electronic au rolul de a creste gradul de încredere a clientilor privind corecta utilizare a aparatelor de marcat de catre operatorii economici,dar si o mai corecta colectare la nivelul organelor fiscale, precum si stimularea competitivitatii în cadrul mediului de afaceri.

Articole asemanatoare