Noutăți

Set-cadou pentru orice casă de marcat Compact S cumpărată în luna decembrie

Luna cadourilor aduce o promoție excelentă pentru orice afacere. În decembrie, la achiziția unei case de marcat Compact S la prețul de 790 lei, TVA inclus, veți primi un set de accesorii cadou. Setul conține un cablu multifuncțional 4 în 1, un adaptor USB și o baterie externă de 5.000 mAh

Cu ajutorul cablului multifuncțional, puteți încărca rapid telefonul mobil, indiferent de sistemul de operare folosit (Android sau iOS), dar și casa de marcat. Astfel, autonomia standard de 500 de bonuri pe care acumulatorul de 2.200 mAh o oferă va crește, o dată cu utilitatea casei de marcat, indiferent de tipul de activitate desfășurat.

Adaptorul USB vă va ajuta să puteți conecta rapid casa de marcat sau telefonul mobil la sursa de curent.

În cazul în care nu aveți la îndemână o sursă de curent, bateria externă este cea care vă scoate din impas. Printre condițiile pe care noile case de marcat cu jurnal electronic trebuie să le îndeplinească este prevăzută și obligativitatea  ca acestea să poată funcționa autonom și să permită reluarea unei operațiuni întrerupte, de exemplu, din cauza unei căderi de tensiune. Iar bateria externă vă poate ajuta să vă continuați activitatea fără întreruperi.

Compact S este cel mai mic dispozitiv fiscal din lume, fiind și printre cele mai căutate case de marcat cu jurnal electronic de pe piata românească.

Cântărește doar 300 gr, puțin mai mult decât un telefon mobil, însă mărimea este invers proporțională cu perfomanțele tehnice: este dotat cu Wi-Fi, bluetooth, GPRS.

Până la momentul în care serverele ANAF vor fi funcționale pentru a permite transmiterea informațiilor fiscale online, este bine de știut că toți utilizatorii Compact S pot descărca din Google Play aplicația Daisy xml, care-i va ajuta să obțină din casa de marcat fișierele .xml. Apoi, vor putea cu ușurință extrage fișierul pdf inteligent care, după semnarea cu certificatul digital calificat, va fi trimis la ANAF prin formularul A 4200.

Dimensiunile reduse si caracteristicile tehnice de top ale modelului Compact S sunt completate de designul ergonomic, ceea ce face din această casă de marcat soluția ideală pentru activități ce necesită deplasarea, cum ar fi piețele și târgurile sezoniere, serviciile de curierat sau transportul de persoane.