Apariții media

Casele de marcat, schimbare obligatorie – Romania Tv 10 octombrie

Dacă aveți o afacere și sunteți în căutarea unui dispozitiv fiscal portabil care să nu ocupe prea mult spațiu, dar să aibă dotări tehnice de ultimă oră, soluția vine de la un producător din Bulgaria. Acesta a adus în România casa de marcat de dimensiunea unui telefon inteligent.

Dotată cu jurnal electronic, avizată conform noilor reglementări ANAF, modelul produs de Daisy Tech este cel mai mic dispozitiv fiscal din lume.

Dimensiunile reduse și caracteristicile tehnice de top sunt completate de designul ergonomic, ceea ce face din acest model soluția ideală pentru activități ce necesită deplasarea, cum ar fi serviciile de curierat.

Lyubomir Gerasimov, Director General Daisy Tech: Compact S cântărește doar 300 de grame, fiind dotată cu acumulator incorporat, Bluetooth,wi-fi și GPRS. Este compatibilă cu orice încărcător pentru Android sau iOS  și  permite conectarea cu serverele ANAF, odată ce acestea vor fi funcționale. Este foarte ușor de folosit și e disponibilă la cel mai bun preț de pe piață, ceea ce o face preferata firmelor mici din România.

Amenzile pentru companiile mici ce nu schimbă până la 1 noiembrie casele de marcat vechi cu modelul cu jurnal electronic sunt între 8.000-10.000 lei.